multiblog.hu család tagja

Vendéglátás

Turizmus

Vendéglátás

Gasztronómia

A Rubin Szegedi Fűszerpaprika Gyártó Kft. több terméke is a legjobbak közé került a Great Taste Awards versenyen, amelyet az Egyesült Királyságban rendeznek meg, és mindezt az élelmiszerek Oscar-díjának is szoktak nevezni.

Idén több mint 100 országból 12 772 termék indult, a Rubin Paprika öt terméke is díjat kapott.
Két csillagot szerzett a csípős Rubin Fűszerpaprika Magolaj, a 100%-ban a fűszerpaprika magjából préselt étkezési olaj, melyet préseléskor a magok közé kerülő apró paprikahús-darabok vörösre festenek.
Az értékelésben az íz és az aroma mellett külön kiemelték a termék színét is.

Szintén két csillaggal gyarapodott a csípős Rubin Szegedi Paprika.
A zsűrit az őrlemény színe, textúrája és gyümölcsös íze, illata győzte meg leginkább a kellemes és hosszan kibontakozó csípősség mellett.

Egy csillagot védett meg a tavaly is nyertes Rubin Füstölt Paprika édes változata, új befutóként pedig szintén egy-egy csillagot szereztek a Rubin Fűszerpaprika Magolaj és Szegedi Paprika édes változatai.
A Rubin tavaly nevezett először a versenyre, ahol három termékért kaptak csillagot. Idén minden nevezett terméknek kitüntetést szavazott az ételkritikusokból, séfekből, étterem-tulajdonosokból álló zsűri. A versenyen a nevezettek 1,6%-a kapott három csillagot, 10%-a kettőt és 26%-a egyet. A Rubin termékei a nagyközönség számára is elérhetőek a cég webáruházán keresztül.

Forrás: hungarytoday.hu

Kövessetek minket a facebookon is!


Ez is érdekelhet…

Tizedik alkalommal nyílik meg a Magyar Ízek Utcája
Közel 20 méteres barlangban ehetünk Mexikóban
Ökológiai kockázatot jelent a Balatonra az egyre több turista nyáron!?
Debrecen a CNN listáján
Mégsem épül tulipán formájú felhőkarcoló

Itt Bloggerbirodalom épül!
Csatlakozz te is!