multiblog.hu család tagja

Vendéglátás

Turizmus

Vendéglátás

Gasztronómia

“Szeretem kombinálni az eper édességét a fanyar balzsamecettel, szerintem nagyon jó párost alkotnak együtt.” – Mondta az a  séf, aki képes volt egy epres, habos desszertre bolti salátaöntetet önteni.

Bernado Gareaa wimbledoni Ely’s étterem szakácsa kitalálta, hogy a salátára kitalált öntete tökéletesen passzol az eper ízéhez. És a vendégek ezt igazolták is, senkinek nem jutott eszébe ugyanis, hogy visszaküldje ezt a különleges fogást. Pedig lehet a legtöbben ezt tették volna, ha rájönnek, mit esznek.
Garea elmondása szerint nagyon finom a kombináció, ráadásul spórolni is tudnak rajta, mivel egy flakon öntet sokkal olcsóbb, mint egy üveg jó minőségű balzsamecet.

” A gyümölcs édes íze ragyogó összhangban van a krémes és saláta krémmel, ami egyedülálló desszertélményt teremt.” – mondta végül a szakértő.

Te megkóstolnád?

Forrás: mirror.co.uk

Kövessetek minket a facebookon is!


Ez is érdekelhet…

Idén is díjazták az üzleti turizmus legjobbjait
A világ legnagyobb reptere
A jövőben csak elektromos taxik közlekedhetnének Dubrovnikban
A világ kedvenc úti céljai
A világ legjobb éttermei 2019-ben

Itt Bloggerbirodalom épül!
Csatlakozz te is!