vendeglatas.hu        ... a multiblog.hu család tagja ...

Vendéglátás

Turizmus

Vendéglátás

  Gasztronómia

Idén ismét megrendezésre kerül az egyik legrangosabb díjátadó gála. A díjakat 2004 óta ítélik oda a legjobb éttermek számára.

Hangsúlyos az étterem személyisége, hangulata, a környezet, az alapanyagok minősége, az elkészítés szakszerűsége, az ízek harmóniája, a kreativitás, a kiszolgálás, szerviz. A kritikus anonim tesztel, nem állhat semmilyen (tanácsadói, tulajdonosi, rokoni, baráti) kapcsolatban a tesztelt étteremmel – írja a Dining Guide.

Lássuk, 2018-ban hogyan alakultak a sorrendek:

A Dining Guide legjobb vidéki éttermei

  1. Anyukám mondta (Encs)
  2. Kistücsök (Balatonszemes)
  3. Platán (Tata)
  4. Sauska48 (Villány)
  5. Sparhelt (Balatonfüred)
  6. Tiszavirág (Szeged)
  7. Villa Medici Mild (Veszprém)
  8. Macok (Eger)
  9. Pajta (Őriszentpéter)
  10. Viator (Pannonhalma)

A Dinig Guide legjobb tíz cukrászdája (ABC sorrendben)

  • Mihályi Patisserie – Vác
  • Auguszt Cukrászda (Fény utca) – Budapest
  • Bergmann Cukrászda – Balatonfüred
  • Desszert.Neked – Budapest
  • Desszertem – Miskolc
  • Dolcissima – Budapest
  • Gerbeaud – Budapest
  • Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda – Sopron
  • Solier – Gödöllő
  • Százéves Cukrászda – Gyula

Külön díjak

  • Nespresso – Az Év Cukrászdája Díj: Mihályi Patisserie
  • Gyulai Pálinka – Az Év Street Food Díj: Pizza, Kávé, Világbéke
  • Zwack Izabella Borkereskedés – Az Év Borlapja Díj: Borkonyha
  • Hennessy – Az Év Ifjú Séftehetsége Díj: Kovács Péter, séf – Tama
  • Neff – Év Innovatív Konyhája Díj: Innio – Tóth Szilárd és Sajben Csaba séfpáros
  • Unicum Riserva – Az Év Legígéretesebb Konyhája Díj: Fáma – Huszár Krisztián séf
  • San Pellegrino – Az Év Séfje Díj: Barna Ádám, séf – St. Andrea Borbár
  • Friedrich Wilhelm Raiffeisen – Dining Guide Életmű Díj: Rosenstein Tibor

 

Itt Bloggerbirodalom épül!
Csatlakozz te is!