multiblog.hu család tagja

Vendéglátás

Turizmus

Vendéglátás

Gasztronómia

Az Impossible Foods húsmentes hamburgerpogácsája már olyan nagynevű amerikai gyorséttermekben is kapható, mint a Burger King, vagy a Cheesecake Factory, és mostmár laboratóriumi körülmények között azon dolgoznak, hogy a halhúst is növényi alapanyagokkal váltsák ki.

A társaság jelenleg az emberi és állati vérben található molekulát használja annak érdekében, hogy a növényi alapanyagokból készült halhúsnak ugyanolyan textúrája és íze legyen, mint az igazinak.

“Az egyetlen út a sikerhez” – mondta Pat Brown a The Timesnak – a Impossible Foods vezérigazgatója -,ha a növényből készült halhús sokkal finomabb lesz, mint a tengeri, vagy folyami.”

A Impossible Foods nem az első olyan vállalat, amely belépett a halak nélküli halpiacra. A Whole Foods jelenleg a Good Catch társaság növényi alapú tonhaltermékeit borsó- és szójafehérjékkel készíti. 

Forrás: businessinsider.de

Kövessetek minket a facebookon is!


Ez is érdekelhet…

Gasztronómiai Oscar-díjat nyert egy magyar bonbon
Velence, és a csúszós híd
Húsmentes hentesüzlet? Igen, már létezik
Tizenkétezer kalóriás hamburgert kínál egy brit kocsma
Hűha! Ez az étel lett a 2019-es Év Strandétele

Itt Bloggerbirodalom épül!
Csatlakozz te is!