multiblog.hu család tagja

Vendéglátás

Turizmus

Vendéglátás

Gasztronómia

1851 óta az emberek mindent megtettek annak érdekében, hogy elkerüljék a bostoni Charles Street-ben található ikonikus épületet, mely börtönként funkcionált. De ma az emberek már szívesen töltik ott az idejüket.
Liberty Hotel, a bostoni ikonikus börtönből átalakított szálloda teljesen újratervezett, és miközben rácsodálkozunk a változásokra az épület nagyszerű történetének és szerkezetének nagy részét is láthatjuk.

Az épület az 1850-es években lett kész, és az úgynevezett bostoni gránit stílus egyik legszebb példája. Gridley James Fox Bryant, Boston egyik leghíresebb építésze, és Louis Dwight, a kiváló kriminológus együtt tervezték meg a hajdani épületet.

Már rég lakatlan volt az épület, mielőtt szállodává alakították.
A szálláshely 298 modern szobával és lakosztállyal rendelkezik, és remek kilátást nyújt a Charles-folyóra és a bostoni látképre. A szálláshely a festői Beacon Hill negyed szívében található.

A szálloda számos rendezvényteremmel várja a vendégeket, élő zenével, társalgóval, különféle kulturális programokkal. A vendégek egy történelmi túrán is részt vehetnek, hogy megismerjék a hatalmas ház múltját és építészeti érdekességeit.

Forrás: travelandleisure.com

Kövessetek minket a facebookon is!


Ez is érdekelhet…

Egy francia séf azt követeli, hogy az éttermét vegyék ki a Michelin-kalauzból
Hoppá! Magyar szálloda lett Kelet-Európa legjobbja
Tovább bővül idén a nyaralni indulók aránya
Májusban 2,4 százalékkal csökkent a szálláshelyek forgalma
Új szálloda Budapesten

Itt Bloggerbirodalom épül!
Csatlakozz te is!