multiblog.hu család tagja

Vendéglátás

Turizmus

Vendéglátás

Gasztronómia

Páratlan látványtervekkel, fantasztikus ötletekkel rukkolt elő Max Zhivov.
A „kis eco hotel” címmel, a max zhivov hajózási tervező bemutatja legújabb projektjét, amelynek célja, hogy közelebb hozza az embereket a természethez. a zhivov legutóbbi alkotása mögött álló koncepció az, hogy megtervezze a járművet, amely a vízen áthaladhat, és a folyamat során bármilyen tó, fjord vagy öböl átalakítható a szálloda alapjába. a rendszer két elemet, a „kis házat” és a „ lakóhajót ” integrálja , amelyeket úgy terveztek, hogy külön-külön vagy egészben működjenek.

A 4,5 x 3 méteres méretekben a projekt apró házrésze akár 4 fő befogadására is alkalmas, konyhával és WC-vel. zhivov tervezése is nagylelkű erkéllyel rendelkezik, így a látogatók pihenhetnek és élvezhetik a kilátást, bárhol is találhatóak. érkezéskor a turisták úgy dönthetnek, hogy az apró házban töltik az éjszakát, mielőtt elutaznak a hajóba, hogy élvezhessék a vízi utat, és elmerüljenek a természetben. A 4,5 x 10 méteres mérőeszköz a lakóhajó alsó szintjében nagy nyitott teret, konyhasarokot és WC-t tartalmaz a lépcső alatt. a felső fedélzet homok, fű, kövek természetes bevonata, és napozásra tervezték.

A lakóhajót színes üveg oldalakkal látják el, ami érdekes, szűrt árnyalatot teremt a belső térben.
A hajót is kifejlesztették villamos motorokkal való utazásra, csendes élményt nyújtva, és a turisták számára lehetővé téve, hogy közelebb kerüljenek a természethez.
A lakóhajót úgy is tervezték, hogy gép nélküli technológiával is használható legyen.
Okostelefon-technológiával az alkalmazás lehetővé teszi az emberek számára, hogy a térképen válasszák ki a kívánt célállomást, és a hajó önállóan utazik. lényegében az „apró öko hotel” célja az ökoturizmus elősegítése, olyan design kialakításával, amely a természet szépségét élvezi anélkül, hogy károsítaná azt.

Nézd meg a látványterveket:

Ugye, hogy zseniális az ötlet? Mit szóltok hozzá?

Forrás, és képek: designboom.com

Kövessetek minket a facebookon is!


Ez is érdekelhet…

Ennél mókushúst a környezet érdekében?
A világ legveszélyesebb étele
Magyar a világ legjobb chiliszósza

Itt Bloggerbirodalom épül!
Csatlakozz te is!