multiblog.hu család tagja

Vendéglátás

Turizmus

Vendéglátás

Gasztronómia

Idén kilencedik alkalommal adták át a Business Excellence díjat azoknak az üzleti szolgáltatóknak, amelyek az elmúlt egy évben hangsúlyosan hozzájárultak a magyar üzleti turisztikai piac növekedéséhez.

A díjakat 10 kategóriában osztották ki a magazin olvasói, üzleti partnerei és a szakma képviselőinek online szavazatai alapján, melyet a szerkesztőség tagjaiból álló szakmai zsűri jelölése előzött meg.
A legjobb budapesti business hotel 2019-ben a Hilton Budapest lett, a legjobb vidéki business hotelnek a Best Western Plus Lakeside Hotelt választották. A legjobb rendezvényhelyszín a nagykovácsi Teleki-Tisza-kastély lett.

A legjobb üzleti utaztató elismerést idén az OTP Travel kapta, a legjobb rendezvényszervező a HelloEvent 2019-ben. A legjobb légitársaság az Emirates lett a szavazáson. A legjobb üzleti szállító díjat a HERTZ Mercur Rent a Car kapta, a legjobb új piaci szereplő a Meininger Budapest Great Market Hall lett. A legjobb innovatív digitális megoldás az Amadeus Check My Trip lett 2019-ben. A legjobb üzleti kényelmi szolgáltatásokért járó díjat a Qatar Airways Business Class kapta.
Gál Pál Zoltán, a Turizmus Kft. ügyvezetője a közlemény szerint a díjátadón kiemelte: ma Magyarországon ez az egyetlen olyan elismerés, amely az üzleti utaztatásban kimagaslóan teljesítő szolgáltatókat díjazza.

Forrás: MTI

Kövessetek minket a facebookon is!


Ez is érdekelhet…

A világ legnagyobb reptere
A jövőben csak elektromos taxik közlekedhetnének Dubrovnikban
Romániában is növekszik a vendégéjszakák száma
A világ kedvenc úti céljai
A térség gasztronómiai kultúrája mutatkozik be a Gönci Barack Vigasságon

Itt Bloggerbirodalom épül!
Csatlakozz te is!