multiblog.hu család tagja

Vendéglátás

Turizmus

Vendéglátás

Gasztronómia

A mexikói Grand Velas Riviera Maya-ban , az AAA Five Diamond Hotelben tartózkodó vendégek a földfelszín alá süllyedhetnek, hogy privát túrán vegyenek részt a Chukum Cenote-ba, egy kevésbé ismert közel 20 méter mély barlangba, amely tele van sztalagmitokkal és cseppkövekkel.

A túra után akár fürödhetnek is a Cenote kristálytiszta vízében, és rögtön jön is az étvágy egy három fogásos ínyenc ebédre, amelyet Maître Cuisinier de France, Michel Mustiere készít, aki a Velas Resorts kulináris igazgatója.
Az ebéd a személyes igényeknek megfelelően kérhető
, de a legfontosabb ételek közé tartozik a sajt és a charcuterie, a kacsaterrin és a kézzel készített szarvasgomba.

Az ételeken kívül a régi ősi italok – mint például bacanora, sotol, tuxca – is kóstolhatóak, így betekintést nyerhetnek a vendégek a helyi történelembe, és bepillanthatnak a jövőbe, ahol az italokat újragondolják.

A Gourmet Cenote Experience 7000 dollárba kerül egy legfeljebb nyolc fős csoport számára, és magában foglalja a Cenote-hez való szállítást, az adókat és a díjakat.
A túra csak a Grand Velas Riviera Maya vendégeinek vehető igénybe, amely több mint 200 hektáros dzsungelben és mangrovefákban található, és a Riviera Maya fehér homokos strandja közelében fekszik. A szállodaárak éjszakánként 434 USD-tól kezdődnek.

Forrás: travelandleisure.com

Kövessetek minket a facebookon is!


Ez is érdekelhet…

Íme Magyarország tortája
A rögös túró verhetetlen
Enyhén növekvő forgalomra számít a kempingszövetség az idén
Vajon mennyit késnek a repülők?
Debrecen a CNN listáján

Itt Bloggerbirodalom épül!
Csatlakozz te is!