multiblog.hu család tagja

Vendéglátás

Turizmus

Vendéglátás

Gasztronómia

Boccacini – A gourmet snack – újabb street food őrület érkezett a fővárosba!

A legmodernebb táplálkozási ajánlások mentén alkottuk meg kiváló minőségű termékeinket, ezzel is vigyázunk RÁD, a vevőnkre! A termékek színezőanyagoktól és ízfokozóktól teljességében mentesek. – írják facebook oldalukon.
A koncepció esszenciáját alapvetően 60 g igazi húshoz 40 g, a termék jellegének megfelelő igazi zöldség hozzáadása jelenti. Ezekből a komponensekből készülő termékekhez természetes, növényi vagy gyümölcs alapú szószokat kínálunk. Kímélő, vékony panírt csupán annyit használunk, hogy a megfelelő lassan felszívódó szénhidrát bevitel mellett a ropogós harapásélménnyel növeljük a kulináris értéket. – folytatják.

MIT KÍNÁL A BOCCACINI A HÚSEVŐKNEK?

Standard termékek mellett gourmet magyaros kolbászt csirkehússal és balkáni csevapot.

SZÓSZOK

“A pikáns alma chutney, a céklás hagymalekvár, a csípős paradicsomsalsa vagy a következő generációkban érkező gyümölcs- és zöldségalapú szószkombinációk valódi ízeket visznek a mindennapi táplálkozásodba. Bármelyik termékkel is párosítsd a szószainkat az ízélmény garantált. Különböző szószok kombinálásával kiélheted kulináris vágyaidat. Természetesen minden szószunk színezék és ízfokozó mentes. Szószaink magas rosttartalma hozzájárul az emésztőrendszer optimális működéséhez.” – írják a weboldalon.

VEGETÁRIÁNUSOK, LAKTÓZ- ÉS GLUTÉNÉRZÉKENYEK 

“Gondoskodunk rólad is, juhtúrós polentánk és zöldséggolyóink jóízű megoldást kínálnak számodra. A minket vezető filozófia szerint gourmet ízeket kell adnunk baráti áron a vegetáriánusoknak is, ezeket a termékeket azonban a húsevő ínyenceknek is ajánljuk kóstolásra.”

A FRISSEN SÜTÉSNEK NINCS PÁRJA

“A Boccacini, a gourmet snack, maximum 2 perccel a rendeléstől számítva már a kezedben van, fogyasztható. A mini falatkák hamar átsülnek, a gyors sütés pedig garantálja, hogy az eredeti ízek bezáródnak a termékbe. Ugyanakkor néhány másodperc után gyorsan fogyaszthatóvá válik, elképzelhetetlen, hogy megégesse a szád. A hideg szószok és a ropogós, meleg termék fantasztikus ízélményt adnak együtt.

A Boccacini fogyasztása felnőttnek és gyereknek egyaránt segít helyes ritmusban rágni, enni, hiszen a falatkákat egyesével tudod szószba mártani, megadva ezzel az egyébként megfelelő táplálékbevitel ritmusát. Így nem tudsz túl gyorsan enni, viszont jobban élvezed az ízeket és sokkal nagyobb lesz a jóllakottság érzése.

Az ergonomikus takeaway tányérka fejlesztésére nagy gondot fordítottunk. Annak teljes kiképzése, a belsejében elhelyezett szósz-zsebbel együtt megvéd téged még mozgás közben is attól, hogy kiöntsd vagy magadra csöpögtesd az ennivalódat.

A street food helye a napi helyes táplálékbevitelben az ajánlott ötszöri étkezésből egy alkalmat jelent. Ne keverjük össze a street foodot a gyorséttermi habzsolással! A mozgásban lévő embernek körülbelül 140 g és átlagosan 400-500 kalória között javasolt a napközbeni street food energiabevitel. Nálunk az adagok és az árak is optimálisak.” -írják a weboldalukon.

Forrás: fooduniversum.hu/facebook oldal
Te kirpróbáltad már? Meséld el élményeidet!
Kövessetek minket a facebookon is!

Ez is érdekelhet…

Naponta indulnak zöld buszok az Isztriára és a szlovén tengerpartra
Magyar versenyző a Young Chef versenyen
Mennyit keres egy felszolgáló a világ legszebb kávéházában?
Ki kapja idén a Gundel-díjat?
Nő a szállodák, csökken a kiadó magánlakások népszerűsége egy felmérés szerint

Itt Bloggerbirodalom épül!
Csatlakozz te is!