multiblog.hu család tagja

Vendéglátás

Turizmus

Vendéglátás

Gasztronómia

Hatodik alkalommal rendeznek vásárral egybekötött turisztikai szezonnyitót Veszprémben szombaton – közölte a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője szerdán.

Bérczi Beáta elmondta: az Óváros téren szombat reggeltől termelői vásár várja az érdeklődőket, és idén először egy LED-falon élőben közvetítik majd a városszerte más-más kulturális kiállítóhelyen zajló programokat. Idén is lesz óvóhely-látogatás, színházi kulisszajárás, a 12 Fal kiállítás területén helyi művészek alkotnak majd.
A gyermekeket bábszínházi előadások, a középiskolásokat pedig a kulturális főváros programhoz kapcsolódó workshop várja.

Porga Gyula, Veszprém polgármestere hangsúlyozta: a rendezvény fő üzenete, hogy a helyi szervezetek egységben jelennek meg és közösen hoznak létre értéket. A polgármester azt is elmondta, hogy szerda délutántól már látható Veszprém új imázsfilmje az interneten.
Az egész napos termelői vásárról Sövényházi Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Veszprém megyei elnöke elmondta: negyven megyei kistermelő portékái közül válogathatnak az érdeklődők.

Forrás: MTI

Kövessetek minket a facebookon is!


Ez is érdekelhet…

Egy évre lezárhatják a Komodo-szigetet a turisták előtt
Hűha! Ezt figyeld! Vonaton érkezik a sör
Folyamatosan nő a magyarországi repülőterek forgalma

Itt Bloggerbirodalom épül!
Csatlakozz te is!