multiblog.hu család tagja

Vendéglátás

Turizmus

Vendéglátás

Gasztronómia

Digó az egyik legjobb hazai olasz pizzázó, fatüzelésű kemencével, vékony tésztával. Sokáig pop-up pizzázóként működtek, majd 2017 decemberétől  az Erzsébet-téren találtak magunknak állandó helyet. 

Múlt héttől még egy helyen fellelhetjük kemencében sült, autentikus nápolyi pizzájukat: a Római-parton egészen szeptember végéig megtaláljuk őket a Római part 31. szám alatt, Digó Pizza Terrazza néven, csütörtöktől vasárnapig 16 és 20 óra között.

Itt meg is nézhetitek hogy készül a nápolyi pizza a Digóban:

Így készül a #digopizza!

Mit nekünk monszun?! ☔?Várunk mindenkit szeretettel az Impostor-ban, egészen vasárnapig!#digopizza #napolitobpMárk Schiller, köszönjük a videót!

Közzétette: Digó – 2017. szeptember 21., csütörtök

Ti jártatok már a Digóban? Mi a véleményetek?

Kövessetek minket a facebookon is!


Ez is érdekelhet…

Tudtad-e? A tenger gyümölcsei és a sajt különleges története
Velence: Jöhet a turistaadó?
Új élmények várnak! Megnyílt a FELIX Kitchen & Bar

Itt Bloggerbirodalom épül!
Csatlakozz te is!