multiblog.hu család tagja

Vendéglátás

Turizmus

Vendéglátás

Gasztronómia

Én még emlékszem amikor gyerekkoromban utaztam a szüleimmel olyan vonaton ahol volt étkezőkocsi. Nekem akkor nagyon menőnek tűnt, és ma is sokszor elgondolkodom miért is szűnt meg? Aztán, most jött a hír, hogy – bár csak a balatoni vonatokon – újra közlekedni fog étkezőkocsi.

Hétfő reggel Homolya Róbert, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója a Keleti pályaudvar karbantartásának befejezéséről a közmédiának adott interjúban felhívta a figyelmet, hogy június közepétől a nyár végéig, tesztjelleggel újra közlekednek étkezőkocsik, amelyek a belföldi vonatforgalomból egy ideje hiányoztak – olvasható a MÁV Zrt. közleményében.

Naponta 16 Balaton expresszen vásárolhatnak street food jellegű ételeket és italokat az utasok, lesz csapolt sör és hamburger is. A MÁV-Start szolgáltatásfejlesztésnek köszönhetőn június 15. és augusztus 25. között, napi 16 (oda-vissza 8-8) balatoni vonaton étkezőkocsik is közlekednek a Déli pályaudvar és Keszthely között – írták.
Meglátjuk milyen színvonalon fog mindez működni, mert szerintem igenis lehet jól csinálni egy ilyen üzletet. Kíváncsian várjuk!
Mit szóltok a hírhez? Van büféskocsis vonatos élményetek?
Forrás: hirado.hu

Ez is érdekelhet…

Mennyit fizetnél egy kis kaviárért?
Magyar a világ legjobb chiliszósza
A magyar street food legújabb sikere: Gulyásbomba

Itt Bloggerbirodalom épül!
Csatlakozz te is!